Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2013

Φωτισμός LED - Φωτιστικά 2014

Φωτισμός  LED
Επαγγελματικά φωτιστικα για καταστήματα: Οι λύσεις φωτισμού LED ταιριάζουν με μοναδικό τρόπο στα καταστήματα. Μπορούν να παρέχουν ένα μεγάλο εύρος εφέ, τα οποία συμβάλλουν στη συνολική εμπειρία αγορών και σας δίνουν τη δυνατότητα να καθορίζετε το κατάλληλο σκηνικό για κάθε περίσταση. Οι λύσεις από φωτιστικα LED μπορούν να αναδεικνύουν ένα προϊόν, να δημιουργούν μια θετική ατμόσφαιρα και βοηθώντας στη δημιουργία ενός τέλειου περιβάλλοντος για την τελική αγορά. Φωτιστικα γραφείου: Για τον κόσμο των γραφείων και των εργασιακών χώρων, ο φωτισμός LED προσφέρει μεγάλη στήριξη στην ελευθερία σχεδίασης, χρήση χρωμάτων, δυναμικά εφέ στην ένταση και την κατεύθυνση και δημιουργία χώρων για μεγαλύτερη άνεση και ευεξία των ανθρώπων. Επιπλέον τα φωτιστικα LED φέρνουν μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας. Η εταιτεία KOstis Ligting μπορεί να σας βοηθήσει στην απόφαση μετάβασής σας στο φωτισμό LED, ώστε να κάνετε την καλύτερη επιλογή για το χώρο των γραφείων σας, να επωφεληθείτε από σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας και να δημιουργήσετε έναν καλύτερο χώρο εργασίας. Φωτισμός σε χώρους υγείας: Ο φωτισμός LED δημιουργεί πιο «χαλαρούς χώρους» με περισσότερα χρώματα και να κάνει την αίσθηση που αποδίδει το περιβάλλον λιγότερο νοσοκομειακή και περισσότερο ανθρώπινη, γεγονός που ωφελεί τόσο τη διάθεση των ανθρώπων που νοσηλεύονται. Εκτός αυτού, ο φωτισμός LED προσφέρει ένα σημαντικό περιθώριο εξοικονόμησης ενέργειας, ειδικά για διαδρόμους και γενικούς χώρους νοσοκομείων. Οι λύσεις στον φωτισμό LED έχουν σχεδιαστεί ώστε να μειώνουν σημαντικά την κατανάλωση ενέργειας χωρίς συμβιβασμούς στη φωτεινότητα, ενώ επεκτείνουν σε μεγάλο βαθμό τη διάρκεια ζωής, αποτρέποντας τις συχνές αντικαταστάσεις λαμπτήρων. 

Φωτιστικά Κωστής
Στα καταστήματα της εταιρείας φωτιστικα Κωστής θα βρείτε το κατάλληλο φωτιστικό για τον χώρο σας. Η μακρόχρονη εμπειρία μας στο χώρο του φωτισμού, μας έδωσε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας τη μοναδική υπηρεσία αναζήτησης φωτιστικών. Φωτιστικα για οικιακή ή επαγγελματική χρήση, τα οποία είναι ειδικής κατασκευής και δικής σας έμπνευσης, καθώς διαθέτουμε και εργοστάσιο φωτιστικών. Επίσης, έχουμε τη δυνατότητα να κατασκευάσουμε οτιδήποτε μας ζητηθεί, καθώς και να κάνουμε οποιαδήποτε μετατροπή ή αλλαγή στα περισσότερα από τα προϊόντα μας, προκειμένου να ικανοποιηθεί η επιθυμία του πελάτη. Φωτιστικά για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, πολύφωτα, μονόφωτα, σποτ, πολυελαίους, απλίκες, πλαφονιέρες και φωτιστικα led. Φωτιστικα για κάθε γούστο σε κλασσικά και μοντένα σχέδια, με ποικιλία χρωμάτων. Επιλέξτε μέσα από μία μεγάλη γκάμα προϊόντων το φωτιστικό που ταιριάζει στον χώρο σας και θα τον κάνει μοναδικό. Μπορείτε να γνωρίσετε καλύτερα τα προϊόντα μας στον άνετο και προσεγμένο εκθεσιακό χώρο του καταστήματός μας. Τα καταρτισμένα στελέχη μας σας περιμένουν για να σας παρουσιάσουν με τη μεγαλύτερη ευελιξία φωτιστικές ιδέες, που θα δώσουν μία νέα αξία στον οικιακό ή επαγγελματικό σας χώρο, ικανοποιώντας παράλληλα στον μέγιστο βαθμό κάθε εξειδικευμένη ανάγκη του σύγχρονου και του κλασικού design.


Kostis Lighting 
Στην εταιρεία Kostis Lighting διαθέτουμε: Φωτιστικα οροφής, δαπέδου, επιτραπέζια, επίτοιχα, κρεμαστά φωτιστικά, μονόφωτα, απλίκες, πλαφονιέρες, spots, φωτιστικα led, ράγες, φλωρεντινά φωτιστικά, πολυελαίοι, λάμπες επιτραπέζιες, μοντέρνα και κλασικά πορτατίφ, φωτιστικά γραφείου, μπάνιου , κουζίνας, παιδικά φωτιστικά, πολυελαίοι swarovski, φωτιστικά εξωτερικού χώρου, καθρέπτες. Επιλέξτε μέσα από την μεγάλη ποικιλία των προϊόντων μας, για να βρείτε αυτό που θα ταιριάζει απολύτα στον χώρο σας. Ιδιαίτερα χειροποίητα φωτιστικά που κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της εταιρείας μας με μεράκι, αρχιτεκτονικός και επαγγελματικός φωτισμός. Ελάτε στα καταστήμτα φωτιστικα-Κωστής για να διαπιστώσετε την υψηλή ποιότητα και αισθητική που χαρακτηρίζει τα προϊόντα μας, που τα καθιέρωσε στο δύσκολο αυτό τομέα της αγοράς, και που συνέβαλλε στην τόσο επιτυχημένη και μακρόχρονη πορεία της εταιρείας. 


Προτάσεις φωτισμού
Κρεμάστε ένα τεράστιο φωτιστικό για εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Ένα και μόνο φωτιστικό μπορεί να δημιουργήσει εκπληκτικό αποτέλεσμα που ελκύει ευχάριστα το ενδιαφέρον, ειδικά σε ένα πολύ ευρύχωρο δωμάτιο. Προσθέστε χρώμα με λαμπτήρες LED. Μπορείτε να αλλάξετε το ύφος της διακόσμησής σας, βάζοντας κρυφό φωτισμό, που θα πέφτει είτε από το ταβάνι είτε θα ξεπροβάλλει κάτω ή πάνω από τους πάγκους. Οι λαμπτήρες LED είναι επίσης πολύ φιλικοί προς το περιβάλλον. Μπορείτε να επιλέξετε να έχετε ποικιλία χρωμάτων. Φωτίστε με δύο τρόπους τον χώρο του μπάνιου σας, έναν απαλό για το χαλαρωτικό  μπάνιο κι έναν λαμπρό γύρω από τον καθρέφτη. Δώστε άλλη όψη στον χώρο. Δώστε σύγχρονο άγγιγμα στον χώρο σας, επενδύοντας σε καινούργια φωτιστικά, αλλάζοντας τα παλιά παραδοσιακά. Γίνετε δημιουργικοί με απλό φωτισμό. Αυτή η επιλογή σάς προσφέρει την ευκαιρία να δημιουργήσετε σημεία στα οποία θέλετε να πέφτει με ακρίβεια ο φωτισμός, ή ακόμη και να φαίνεται πως «ξεθωριάζει» μέχρι να φτάσει στο πάτωμα. Αποκτήστε το απόλυτο style, με μοντέρνα κραμαστά φωτιστικα και πλαφονιέρες σε διάφορα σχέδια. Η ένταση του φωτός έχει απαλή λάμψη και ρυθμίζεται με ροοστάτη, κάτι που επιτρέπει τη δημιουργία χαλαρωτικής και άνετης ατμόσφαιρας. Ένας απίθανος τρόπος για να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή ζώνη-διάδρομο σε open-plan δωμάτιο, είναι η τοποθέτηση φωτισμού στο ταβάνι που να μοιάζει με φεγγάρι. Με αυτό το είδος φωτισμού μπορείτε επίσης να δώσετε έμφαση σε ενδιαφέρουσες φιγούρες. Επιλέξτε επιδαπέδια φωτιστικα, τα οποία πείθουν με τον μοναδικό και αξέχαστο σχεδιασμό τους, ενώ με τον φωτισμό τους  δημιουργούν μια άνετη ατμόσφαιρα στον χώρο. Προτάσεις ανακαίνισης συνδυάζοντας την λειτουργικότητα με την αισθητική.


Νέα συλλογή φωτιστικών 2014
Η εταιρεία φωτιστικα Κωστής δραστηριοποιείται στον χώρο οικιακού και επαγγελματικού φωτισμού. Στο κατάστημα μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από ειδικά Χειροποίητα φωτιστικα , αρχιτεκτονικής κατασκευής, μοντέρνα και παραδοσιακά φωτιστικά εσωτερικού  και εξωτερικού χώρου, υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Νεα συλλογή φωτιστικών για το 2014 - Η μοναδική αυτή συλλογή αποτελείται από  φωτιστικά σποτ, πολυελαίους από κρύσταλλα Swarovski, φωτιστικα LED, πλαφονιέρες, φωτιστικά δαπέδου, κρεμαστά, επίτοιχα, πορτατίφ, απλίκες, παιδικά φωτιστικά και φωτιστικα γραφείου. Η εταιρεία Kostis Lighting κατασκευάζει χειροποίητα φωτιστικά, σε ιδιαίτερα σχέδια και σε διάφορα χρώματα. Στο εργοστάσιο φωτιστικών μας, μπορούμε να εφαρμόσουμε τη δική σας ιδέα σε μοναδικές δομές που μπορεί να ταιριάζουν απόλυτα στο χώρο σας. Χειροποίητες δημιουργίες μας περιλαμβάνουν συστήματα ράγας, χωνευτά σποτ, φωτιστικά τοίχου, καθώς και οροφής, δαπέδου, επιτραπέζια και  κρεμαστά, ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας. Φωτιστικα αρχιτεκτονικής, κλασσικής και μοντέρνας κατασκευής ανώτερης ποιότητας και design. Η νέα αυτή συλλογή περιλαμβάνει φωτιστικα που κατασκευάστηκαν στο εργοστάσιο της εταιρείας μας σε ανταγωνιστικές τιμές.

Εργοστάσιο φωτιστικών
Η εταιρεία φωτιστικα Κωστής, ξεκίνησε από το 1968 με πολύ μεράκι και μεγάλες προσδοκίες και έβαλε σαν μοναδικό στόχο της την ικανοποίηση των πελατών στον χώρο του οικιακού και του επαγγελματικού φωτισμού. Με συνεχή παρακολούθηση και ανταπόκριση στις διάφορες και διαρκώς ανανεωμένες απαιτήσεις και ανάγκες των πελατών, κατασκευάζουμε φωτιστικά για κάθε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο.  Επενδύουμε συνεχώς σε νέες μεθόδους, τεχνικές και υλικά για την παραγωγή προϊόντων που θα ανταποκρίνονται σε αυτές τις νέες απαιτήσεις. Επισκεπτόμενοι τις εγκαταστάσεις μας, θα σας συμβουλέψουμε για τον πιο σωστό τρόπο φωτισμού του χώρου σας, σύμφωνα με την απαιτούμενη μελέτη φωτισμού του επαγγελματικού ή οικιακού σας χώρου. Φωτιστικά για κάθε γούστο και χώρο. Στο κατάστημά μας θα βρείτε έναν ολόκληρο κόσμο από φωτιστικά που κοσμούν σπίτια αλλά και επαγγελματικούς χώρους, όπως ξενοδοχεία, cafe bar, εστιατόρια, καταστήματα και γραφεία. Φωτιστικα που όχι μόνο θα φωτίσουν το χώρο σας αλλά θα τον διακοσμήσουν. Διαθέτουμε επίσης και καθρέπτες σε ιδιαίτερα σχέδια.

 Εσωτερικός φωτισμός
Το φως που σημαίνει κάτι περισσότερο από ένα φωτιστικό,σημαίνει διακόσμηση, ατμόσφαιρα, τέχνη. Στα καταστήματα της εταιρείας φωτιστικα Κωστής η ποιότητα και το design, συνυπάρχουν τέλεια συνδυασμένα σε μοναδικά χειροποίητα φωτιστικά, επιτραπέζιες λάμπες, λαμπατέρ δαπέδου σε κλασσικά ή μοντέρνα  σχέδια, φωτιστικα led, για όλες τις απαιτήσεις του εσωτερικού σας χώρου. Η μακρόχρονη πορεία μας  στο χώρο του φωτισμού και οι ικανοποιημένοι πελάτες μας εγγυώνται την αξιοπιστία του ονόματος και την ποιότητα των προϊόντων μας. Επισκεφθείτε ένα από τα τρία πολυώροφα καταστήματά μας για να επιλέξετε ανάμεσα στη μεγαλύτερη ποικιλία σχεδίων σε μοντέρνο φωτισμό αλλά και σε κλασσικά χειροποίητα πολύφωτα από μπρούτζο και κρυστάλλινους πολυελαίους, αντικείμενα υψηλής αισθητικής και διαχρονικής αξίας. Η τέλεια οργάνωση στο κατασκευαστικό, οι γνώσεις στο Design, η ποιότητα και η ιδιαίτερη αισθητική καλύπτουν κάθε απαίτηση γύρω από τον φωτισμό. Από το πιο μοντέρνο έως το πιο κλασσικό σε φωτιστικά εσωτερικού χώρου, φωτιστικά παραδοσιακά, φωτιστικά δαπέδου, οροφής, επίτοιχα, επιτραπέζια, φωτιστικά σποτ, ράγες φωτισμού, πλαφονιέρες, απλίκες, χωνευτά spot, λάμπες led, πολυελαίους, παιδικά φωτιστικά και φωτιστικα γραφείου. Μεγάλη ποικιλία φωτιστικών σωμάτων εσωτερικού χώρου από την εταιρεία Kostis Lighting.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου