Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Φωτιστικα γραφειου


Γνωρίζεται ότι θα πρέπει να εργαζόμαστε σε ένα αρμονικά και σωστά φωτισμένο περιβάλλον; Με τις συνθήκες εργασίας που επικρατούν τα τελευταία χρόνια, σίγουρα οι περισσότεροι από εμάς αν όχι όλοι, περνάμε πάνω από οκτώ ώρες ημερησίως στο γραφείο μας πάνω σε μία οθόνη ηλεκτρονικού υπολογιστή. Ακόμη όμως και γι’ αυτούς που εργάζονται σε ένα κατάστημα ή γενικά σε έναν εργασιακό χώρο, θα πρέπει να έχουν κατάλληλο φωτισμό όχι μόνο για τους ίδιους αλλά και για τους πελάτες τους. Γι’ αυτό το λόγο θα πρέπει να μελετήσετε τον χώρο εργασίας και να βρείτε τον κατάλληλο φωτισμό. Πιστεύω ότι όλοι έχετε ακούσει ότι ο φωτισμός του χώρου εργασίας μας, επηρεάζει την αποδοτικότητα μας στην δουλειά, καθώς επίσης διαμορφώνει και τη διάθεση του καταναλωτή. Τα φωτιστικα Κωστής μπορούν όχι μόνο να σας παρέχουν το φωτιστικό που θα αρμόζει στις απαιτήσεις σας αλλά και να σας βοηθήσουν στην επιλογή του κατάλληλου φωτιστικού για τον εργασιακό σας χώρο. Μοντέρνα και παραδοσιακά φωτιστικά, πολυελαιοι, φωτιστικά δαπέδου, τοίχου, επιτραπέζια, και σε πρωτότυπα σχέδια, φωτιστικά υψηλών προδιαγραφών από την εταιρία Κωστής Lighting. Διότι σε έναν χώρο παίζει σημαντικό ρόλο ο φωτισμός του, όσον αφορά και το αισθητικό κομμάτι που είναι το Α και το Ω σε ένα κατάστημα, ξενοδοχείο, καφετέρια, bar, εστιατόριο.

Φωτιστικα νεας εποχης


Η εποχή όπου ο φωτισμός και η διακόσμηση θα αλληλοσυμπληρώνονται, δεν είναι καθόλου μακριά, όπως αποκαλύπτουν οι τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας. Η εταιρία Κωστής Lighting σχεδιάζει φωτιστικα καθοδηγούμενος από την τεχνολογία και με σκοπό την καλύτερη ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη. Καθώς νυχτώνει, η ανάγκη για τεχνητό φωτισμό, γίνεται όλο και πιο επιτακτική. Πατώντας το διακόπτη του φωτισμού, ξαφνικά, δεν ανάβει κάποιος λαμπτήρας αλλά φωτίζεται ολόκληρο το σπίτι, χαρίζοντας μια απρόσμενη διάσταση στον χώρο. Η τεχνολογία του φωτισμού εξελίσσεται και μαζί της το design ανακαλύπτει νέους δρόμους έκφρασης και δημιουργίας. Τα φωτιστικά Κωστής σας παρέχουν μοναδικά φωτιστικα για κάθε περίσταση αφήνοντας ιστορία στα χειροποίητα φωτιστικά, που είναι αδιαμφισβήτητα έργα τέχνης, διότι διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία και τις προδιαγραφές για την κατασκευή φωτιστικών σωμάτων.

Φωτιστικά εξωτερικού χώρου

        
Η εταιρία Κωστής Lighting σας προτείνει πρωτοποριακά  φωτιστικα για τον εξωτερικό σας χώρο. Δημιούργησε μία σειρά με ιδιαίτερη έμπνευση για τον φωτισμό του κήπου σας, μια επιλογή από διάφορες σειρές φωτιστικών για περιβάλλοντες χώρους, προσεκτικά σχεδιασμένες, ώστε να συνδυάζουν τεχνικά χαρακτηριστικά, κορυφαία υλικά κατασκευής και άριστη αναλογία ποιότητας – τιμής. Ακόμη σας προτείνουμε φωτιστικά που χρησιμοποιούνται για διακοσμητικό και αρχιτεκτονικό φωτισμό σε σκάλες, διαδρόμους καθώς και έξω από πισίνες. Φωτιστικα που θα ομορφύνουν και αναδεικνύουν τον εξωτερικό σας χώρο. Διότι δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο εξωτερικός φωτισμός ενός κτιρίου μπορεί να συμβάλλει σημαντικά στην ανάδειξη της αισθητικής του. Επιπλέον, δεν είναι λίγες οι φορές που ο εξωτερικός φωτισμός θεωρείται ένα μέσο ενίσχυσης της ασφάλειας και προστασίας των εξωτερικών χώρων.

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Διακοσμητικος φωτισμος


Τα φωτιστικα Κωστής σας προτείνουν νέες σειρές διακοσμητικών φωτιστικών με minimal design για έμμεσο άλλα ιδιαίτερο φωτισμό. Τα διακοσμητικά φωτιστικά σας παρέχουν μία ολοκληρωμένη πρόταση ιδανική για ένα παραδοσιακό αλλά και μοντέρνο περιβάλλον, που αποτελείται από κρεμαστά, μονόφωτα, τρίφωτα, πλαφονιέρα, απλίκα, στύλο δαπέδου και αμπαζούρ. Η μεθοδολογία στο σχεδιασμό φωτισμού σε συνάρτηση με την ψυχολογία του πελάτη έχουν σαν αποτελέσμα φωτιστικά που διακοσμούν το χώρο σας και αυτό είναι που θέλει να πετύχει η εταιρία Κωστής Lighting παρέχοντας στον πελάτη ότι χρειάζεται για  να ικανοποιήσει τις ανάγκες του. Η διαδικασία μελέτης και σχεδιασμού στο φωτισμό δεν περιορίζεται μόνο στη γνώση και τις ικανότητες ενός lighting designer, αλλά εξαρτάται από τη δυνατότητα που έχει στο να κατανοεί τις απαιτήσεις του πελάτη και την ικανότητα του στο να τις αποτυπώσει στο έργο. Κατά την αναδιαμόρφωση και διακόσμηση ενός χώρου, συνήθως ψάχνουμε για έπιπλα, χρώματα, χαλιά και διακοσμητικά αντικείμενα. Ωστόσο, ο φωτισμός μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο στη συνολική εμφάνιση ενός χώρου. Όσον αφορά τον διακοσμητικό φωτισμό, «πινελιές» σε γωνίες και έπιπλα ενισχύουν την ατμόσφαιρα και τραβούν την προσοχή σε συγκεκριμένα σημεία. Επίσης ένα όμορφο φωτιστικό θα «προσθέσει» στην εσωτερική διακόσμηση σας, ακόμα και σβηστό.

Φωτιστικα Κωστης

Φωτισμός LED



Σήμερα οι πιο σημαντικές τάσεις που κυριαρχούν στον κόσμο αφορούν την εξοικονόμηση ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος καθώς επίσης και την χρησιμοποίηση ολοένα και περισσότερων ενεργειακά αποδοτικών λύσεων.Μια από τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις στο χώρο του φωτισμού είναι τα LED. Η τεχνολογία των LED αποτελεί τον τέλειο συνδυασμό χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας και μεγάλης διάρκειας ζωής. Η εταιρεια Κωστής Lighting παρακολουθώντας τις τάσεις στην αγορά, υιοθετεί νέες τεχνολογίες, εκπαιδεύει το προσωπικό της και επενδύει συνεχώς σε ενεργητικά αποδοτικά προϊόντα, κατασκευάζει ολοκληρωμένες λύσεις φωτισμού τεχνολογίας LED και των συστημάτων διαχείρισης φωτισμού.Τα φωτιστικα LED λόγω ότι έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, μειώνουν έτσι σημαντικά το κόστος συντήρησης και αντικατάστασης. Τα φωτιστικά Κωστής σας προτείνουν και οικονομικές λύσεις, οι λύσεις LED μπορούν να αναδεικνύουν ένα προϊόν, να δημιουργούν μια θεατρική ατμόσφαιρα και να προκαλούν ενδιαφέρον, αλλά και να αντικατοπτρίζουν μια διάθεση, βοηθώντας στη δημιουργία ενός τέλειου περιβάλλοντος για την εμπειρία αγορών. Σήμερα, η τεχνολογία LED προσφέρει τεράστιο δυναμικό εξοικονόμησης ενέργειας σε παγκόσμιο επίπεδο.Τα φωτιστικά  LED από την εταιρία Κωστής Lighting δημιουργουν προϊόντα που αντικατοπτρίζουν την τέλεια συνύπαρξη του πρωτοποριακού design με την οικολογική τεχνολογία αιχμής.

ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΚΩΣΤΗΣ


Φωτιστικα


Φωτιστικά

Τα φωτιστικα Κωστής παρουσιάζουν τη νέα γενιά φωτιστικών σωμάτων 2013.Άμεση και έμμεση διανομή του φωτός, ισορροπία στο σχεδιασμό του λαμπτήρα, αυτά είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που απαιτούνται στη νέα γενιά των φωτιστικών σωμάτων. Με επιδαπέδια, κρεμαστά και επιτοιχια φωτιστικά, τα οποία αποτελούν ένα ολοκληρωμένο σύστημα για τον φωτισμό γραφείων με οθόνες, χώρων εκθέσεων και γραφείων συσκέψεων. Τα φωτιστικά 2013 από την εταιρία Κωστής Lighting δημιουργήθηκαν για να χαρίσουν στον εσωτερικό σας χώρο έναν ομοιόμορφο και απαλό φωτισμό  και αποτελούν μία πολύ καλή πρόταση για την δημιουργία αρχιτεκτονικού, διακοσμητικού φωτισμού, καθώς και όμορφων οπτικών εφέ, με σκοπό να φωτίσουν τον χώρο σας, όποια κι αν είναι η χρήση του, καλύπτοντας τις αισθητικές και φωτιστικές ανάγκες σας. Τα φωτιστικα αποτελούν μια ολοκληρωμένη λύση για το σπίτι, το café, το κατάστημα και οποιονδήποτε άλλο χώρο θέλετε να δώσετε μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα, παντρευοντας το κλασικό με το συγχρονο.

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Επαγγελματικος φωτισμος


Επαγγελματικός φωτισμός

Τα φωτιστικα Κωστής σας παρουσιάζουν τη νέα συλλογή φωτιστικών επαγγελματικών χώρων, προϊόν της φαντασίας των σχεδιαστών μας, που εμπνέονται από τη φύση, τα οποία είναι μελετημένα με κάθε λεπτομέρεια ώστε να εκφράζουν την αρμονία της αρχιτεκτονικής και της λειτουργικότητας, της υψηλής ποιότητας και της αισθητικής απόδοσης. Κλασικά αλλά και μοντέρνα φωτιστικα για επαγγελματικούς χώρυς, αποτελούν μία ενδιαφέρουσα σχεδιαστικά πρόταση για διάχυτο φωτισμό σε χώρους γραφείων.

Φωτιστικά για επαγγελματίες


Τα φωτιστικα Κωστής σας προτείνουν λύσεις με προσεκτικά επιλεγμένα φωτιστικά, ώστε να ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες απαιτήσεις των ξενοδοχείων, από τα δωμάτια και τα μπάνια έως τους εξωτερικούς και κοινόχρηστους χώρους. Με παραδοσιακα αλλά και μοντέρνα φωτιστικά  καθώς και πολυελαιους σας διαμορφώνουμε ξενοδοχεία, χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας με  άριστη ποιότητα κατασκευής και ανταγωνιστικές τιμές. Γαιτί το φως, είναι για εμάς ο πιο γοητευτικός πρωταγωνιστής της ζωής, νύχτα και μέρα. Ελάτε να γνωρίσετε το φως, με μια διαφορετική ματιά, μέσα από τα έργα μας.

Επαγγελματικα φωτιστικα Κωστης

Φωτιστικα οικονομιας


Τα φωτιστικά Κωστής σας προσφέρουν οικονομικά φωτιστικά συνδυάζάζοντας την τεχνολογία των led και το πρωτοποριακό design, παρουσιάζοντας φωτιστικά σώματα που προσφέρουν εξοικονόμηση ενέργειας, αισθητική και υψηλές τεχνικές προδιαγραφές.Τα φωτιστικα Κωστής μεταμορφώνουν και επαναπροσδιορίζουν τον εσωτερικό και τον εξωτερικό σας χώρο με φωτιστικα εξοικονόμισης ενέργειας.


Εργαστηριο φωτιστικων


Η άριστη ποιότητα κατασκευής, οι ανταγωνιστικές τιμές, η συνέπεια στο χρόνο παράδοσης, η ασφάλεια, η αντοχή και η ποικιλία των προϊόντων είναι παράγοντες που έχουν ως αποτέλεσμα η εταιρία ΚΩΣΤΗΣ LIGHTING να έχει σήμερα στο ενεργητικό της να επιδείξει μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας με τους πελάτες της.Τα φωτιστικα Κωστής σχεδιάζουν στο εργαστήριο φωτιστικών, φωτιστικά κουζίνας, φωτιστικα μπάνιου και φωτιστικα για την κρεβατοκάμαρα.


Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Φωτιστικα εσωτερικου χωρου


Φωτιστικα  εσωτερικου χωρου

Τα φωτιστικα Κωστής προσφέρουν άριστη ποιότητα κατασκευής και ανταγωνιστικές τιμές στα φωτιστικά εσωτερικού χώρου, για την κουζίνα, την κρεβατοκάμαρα αλλά και το μπάνιο.Τα φωτιστικα Κωστής θέτουν τα δικά τους αρχιτεκτονικά δεδομένα με προοπτικά και στυλ κάνοντας κάθε χώρο του σπιτιού σας ξεχωριστό. 




Παραδοσιακα φωτιστικα


Παραδοσιακά φωτιστικά

Η εταιρία Κωστής φωτιστικα έχει ως αντικείμενο την κατασκευή και εμπορία φωτιστικών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, διαθέτοντας παραδοσιακά φωτιστικά που ταξίδεψαν στο χρόνο.Κατέχει κυρίαρχη θέση στον τομέα του φωτισμού χώρων με ισχυρή παρουσία στην ελληνική αγορά, δημιουργώντας παραδοσιακά φωτιστικά με την  «προστιθέμενη αξία» που προσδίδει ο φωτισμός σε ένα χώρο.



Βιοτεχνια φωτιστικων


Η εταιρία Κωστής φωτιστικά ως βιοτεχνία φωτιστικών είναι σε θέση να παρέχει τις χαμηλότερες τιμές καθώς και τη δυνατότητα κατασκευής φωτιστικών προσαρμοσμένων στις ανάγκες του κάθε πελάτη.Κατασκευάζουμε τα δικά σας σχέδια συνδυάζοντας τη δική σας φαντασία με τη δική μας εμπειρία.

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Έργο φωτός - Πολυέλαιοι


Τα φωτιστικα Κωστης με φαντασία και μεράκι σχεδιάζουν ιδιαίτερα προϊόντα και προσπαθούν μέσα από κάθε σχέδιο να το αποδεικνύουν. Δημιουργεί ξεχωριστούς πολυελαίους με πρωτοποριακό σχεδιασμό συνδυάζοντας την πολυτέλεια με τη γοητεία που γεννά η συνένωση του γυαλιού με το φως και το αποτέλεσμα αποτελεί έργο τέχνης. Όπου το γυαλί είναι ένα υλικό με μοναδικές ιδιότητες, σχεδόν μαγικές, όταν συνδιαλέγεται  με το φως.

Πολυελαιοι & φωτιστικα Κωστης


Φωτιστικα κρεβατοκαμαρας


Είναι γνωστό πως το φως μπορεί να μεταβάλλει την «ατμόσφαιρα και την αίσθηση» ενός δωματίου. Συνεχίζοντας τη διερεύνηση της σχέσης ανάμεσα στο φως, την τέχνη και το χώρο, η εταιρία Κωστής δημιουργεί φωτιστικά για την κρεβατοκαμαρα σας,  όπου αντλεί από την εκφραστικότητα της τέχνης και τη δυναμική της εικόνας προσφέροντας διαφορετικότητα στο χώρο.

Φωτιστικα Κωστης - φωτιστικα κρεβατοκαμαρας



Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ


Ο ποιοτικός φωτισμός είναι επένδυση και μάλιστα με υψηλή προστιθέμενη αξία στο σύγχρονο δομημένο περιβάλλον.Τα φωτιστικά Κωστής μπορούν να σας παρέχουν μία ισορροπημένη και αρμονική κατανομή λαμπρότητας για να κάνει το χώρο σας ευχάριστο και οπτικά ενδιαφέρον με κλασικά και  μοντερνα φωτιστικα, φωτιστικά δαπέδου και επιτραπέζια, διακοσμητικό φωτισμό, πολυελαιοι απο swarovski, καθρέφτες.


Εργαστηριο φωτιστικων


Τα καταστήματα φωτιστικών Κωστής διαθέτουν μεγάλη ποικιλία φωτιστικών για όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους καθώς επίσης και υπέροχους πολυελαίους για να κάνετε τον χώρο σας ξεχωριστό.Τα φωτιστικα Κωστής είναι από πρώτο χέρι και κατασκευάζονται στο δικό μας εργαστηριο φωτιστικων με την νέα ολιστική προσέγγιση με γνώμονα τον καταλληλότερο φωτισμό ενός χώρου ως αποτέλεσμα μια επαγγελματική μελετη φωτισμου, η οποία επιπλέον να είναι φωτομετρικά τεκμηριωμένη. Κ επειδή εμείς οι ίδιοι κατασκευάζουμε τα φωτιστικα μπορούμε βάση του δικού σας σχεδιου φωτιστικου να δημιουργήσουμε το φωτιστικό που επιθυμήτε.

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Κωστης φωτιστικα youtube.


Μαζι με το ηλεκτρονικο μας καταστημα μετα απο απαιτηση των πελατων της η Κωστης φωτιστικα εγκαινιαζει τη νεα σελιδα της στο youtube οπου θα μπορειτε να ενημερωνεστε για τα νεα, προϊοντα της εταιρειας:

http://www.youtube.com/user/fotistikakostis


Κωστης φωτιστικα