Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2013

Kostis Lighting Ιδέες φωτισμού - Φωστιστικά.

Kostis Lighting
Φως σημαίνει κάτι άυλο που αποδίδει οτιδήποτε απτό και αντιληπτό, δίνει ζωή στα αντικείμενα, επιδρά στην αρχιτεκτονική ως μια επιπρόσθετη διάσταση πέρα από αυτή του χώρου. Σκοπός της εταιρείας Kostis Lighting, είναι να δημιουργεί φωτιστικά τα οποία ανταποκρίνονται στο επίπεδο ποιότητας φωτισμού που απαιτούν οι σχεδιαστές οι οποίοι γνωρίζουν ότι το φως και η αρχιτεκτονική είναι δύο κόσμοι που μπορούν να ενωθούν μέσω του βιομηχανικού σχεδίου. Η εταιρεία φωτιστικα Κωστής ιδρύθηκε το 1968 και παράγει φωτιστικά σώματα εσωτερικών και εξωτερικών χώρων και δίνει ολοκληρωμένες λύσεις για οικιακή και επαγγελματική χρήση. Στο εργαστήριο φωτιστικών κατασκευάζονται φωτστικα συστημάτα υψηλής ποιότητας, μοντέρνου και καινοτόμου σχεδιασμού, με κύριο γνώμονα την ασφάλεια των προϊόντων της. Εντάσσει στην γκάμα της φωτιστικα εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, τα οποία μπορούν να δώσουν ξεχωριστή αισθητική στο κατάστημα, το ξενοδοχείο, το σπίτι, ή το γραφείο σας. Διαθέτει χωνευτά φωτιστικα, spot, απλίκες, κρεμαστά, στύλους δαπέδου, συστήματα με σύρματα, κολονάκια και γενικότερα όμορφες λύσεις για κάθε στυλ.

Φωτιστικα Κωστής
Η εταιρεία φωτιστικα Κωστής εδρεύει στο χώρο του φωτισμού εδώ και 45 χρόνια με δραστηριότητα την παραγωγή φωτιστικών υψηλής αισθητικής. Πρόκειται για μία εταιρεία με δυναμικό χαρακτήρα στο χώρο του φωτισμού. Η εταιρεία Kostis Lighting διαθέτει ικανό, εξειδικευμένο και πλήρως καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, που υλοποιεί και υποστηρίζει όλες τις ανάγκες του πελάτη δημιουργικά, κατασκευάζοντας στο εργασήριο τα φωτιστικά που επιθυμούν οι πελάτες. Η εταιρεία φωτιστικα Κωστής έχει αναλάβει και φέρει σε πέρας σημαντικά έργα φωτισμού τα οποία κάλυψε σε όλα τα στάδια, από την μελέτη του χώρου, μέχρι την προμήθεια του υλικού και την επίβλεψη του έργου. Φωτιστικα με υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία, παρέχοντας πλήρη τεχνική κάλυψη και στοχεύουμε στην άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας. Φωτιστικα για εξωτερική αλλά και εσωτερική χρήση που διακοσμούν και διαμορφώνουν τον χώρο όπως ακριβώς επιθυμείτε. Στα καταστήματά μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από φωτιστικα για το σπίτι, το γραφείο και κάθε επαγγελματικό χώρο, κάνοντας πιο όμορφους τους χώρους σας.

Ιδέες φωτισμού
Όμορφες ιδέες και ολοκληρωμένες προτάσεις φωτισμού, θα βρείτε στην εταιρεία φωτιστικα Κωστής, μοντέρνας γραμμής φωτιστικά αλλά και παραδοσιακής για κάθε γούστο και στυλ. Η φιλοσοφία της επιχείρησης είναι να προτείνει λύσεις μοναδικής αισθητικής για τους χώρους που αναλαμβάνει να φωτίσει, έχοντας ως στόχο την κάλυψη των αναγκών του πελάτη στο καλύτερο δυνατό κόστος, προσφέροντας μία πολύ μεγάλη γκάμα από φωτιστικα, που θα καλύψουν και τις πιο απαιτητικές καταστάσεις. Φωτιστικα για το σαλόνι, την κρεβατοκάμαρα, το μπάνιο, το παιδικό δωμάτειο αλλά και την κουζίνα, φωτιστικά δαπέδου, κραμεστά, οροφής, επιτραπέζια, χωνευτα, απλίκες, στύλους δαπέδου, spot, ράγες, φωτιστικα led, σε διάφοα σχέδια και χρώματα, το κάθε ένα έχοντας το δικό του μοναδικό στυλ. Φωτιστικα για εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους. Διαθέτουμε επίσης μοντέρνους πολυελαίους, από κλασικά σχέδια μέχρι πολυελαίους πολυτελείας που θα κάνουν τον χώρο σας να ξεχωρίσει. 

Φωστιστικά εξωτερικού χώρου
Άριστη ποιότητα κατασκευής και ανταγωνιστικές τιμές στα φωτιστικά εξωτερικού χώρου. Η εταιρεία φωτιστικα Κωστής έχει ως αντικείμενο την κατασκευή και εμπορία φωτιστικών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Η εταιρεία φωτιστικα Κωστής διαθέτει μια πλήρη και ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων, η οποία περιλαμβάνει χελώνες, απλίκες τοίχου, πλαφονιέρες οροφής, κολονάτα κήπου και κολόνες. Τα υλικά που χρησιμοποιεί στα διάφορα είδη που παράγει, είναι χυτοπρεσσαριστός ορείχαλκος (μπρούτζινα), χυτό αλουμίνιο και πλαστικό. Η εταιρεία ως βιοτεχνία είναι σε θέση να παρέχει τις χαμηλότερες τιμές καθώς και τη δυνατότητα κατασκευής φωτιστικών προσαρμοσμένων στις ανάγκες του κάθε πελάτη. Τέλος η εταιρεία Kostis Lighting συνδυάζει την τεχνολογία των led και το πρωτοποριακό design, παρουσιάζοντας φωτιστικα σώματα που προσφέρουν εξοικονόμηση ενέργειας, αισθητική και υψηλές τεχνικές προδιαγραφές.

Διακόσμηση φωτισμού
Στην εταιρεία φωτιστικα Κωστής θα βρείτε φωτιστικά με ιδιαίτερη γραμμή και άψογη ποιότητα κατασκευής. Διακοσμητικά φωτιστικα σε μοντέρνες αλλα και κλασσικές γραμμές που ομορφαίνουν το σπίτι σας και τον επαγγελματικό σας χώρο. Στο κατάστημα μας θα βρείτε μεγάλη συλλογή από φωτιστικά, πολυελείους, καθρέφτες για κάθε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο. Επιλέξτε φωτιστικά μοντέρνα, κλασικά, μονόφωτα, πορτατιφ, λαμπατέρ, πλαφονιέρες, απλίκες, παιδικά, σποτάκια, φωτιστικα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, μέσα από μια τεράστια ποικιλία προϊόντων σε ασυναγώνιστες τιμές και άριστη ποιότητα. Ο κρυφός φωτισμός θα δώσει μία ξεχωριστή "νότα" στη διακόσμηση του χώρου, στο σαλόνι, την κρεβατοκάμαρα αλλά και στο μπάνιο. Φωτιστικα πρωτοποριακής σχεδίασης και αισθητικής. Η μοντέρνα, γεωμετρική αλλά ταυτόχρονα κλασσική και λιτή φόρμα τους, ταιριάζει σε κάθε χώρο και μορφή διακόσμησης. Χειροποίητα φωτιστικά, τα οποία κατασκευάζονται στο εργοστάσιο φωτιστικών της εταιρείας μας, έχοντας βέβαια και τη δυνατότητα να κατασκευάσουμε και σχέδιο φωτιστικού που επιθυμεί ο πελάτης.


Κρυφός φωτισμός
Εντυπωσιάστε με κρυφό φωτισμό, φωτιστικα για εσωτερικούς χώρους. Ο κρυφός φωτισμός είναι το κλειδί για τη δημιουργία ανώτερης αισθητικής και ατμόσφαιρας στο χώρο μας. Επιπλέον σε ένα φωτιζόμενο χώρο, η έντονη λάμψη της φωτεινής πηγής προκαλεί θάμβωση που είναι ενοχλητική στο μάτι. Για να το αποφύγουμε αυτό, μπορούμε να καλύψουμε την φωτεινή πηγή, ο πιο συνηθισμένος τρόπος είναι κρύβοντας τα φωτιστικά σώματα με γυψοσανίδα. Ο κρυφός φωτισμός είναι κατάλληλος για το σπίτι, το γραφείο, για χώρους εστίασης αλλά και άλλους επαγγελματικούς χώρους. Τα σημεία στα οποία δημιουργούμε συνήθως κρυφό φωτισμό είναι στο ταβάνι, στον τοίχο, στο τζάκι, σε ράφια, σε σκάλες και κάτω απ' τα ντουλάπια της κουζίνας. Στο ταβάνι αυτό επιτυγχάνεται με την τοποθέτηση γυψοσανίδας και έχει ως αποτέλεσμα, όχι μόνο την απόκρυψη των φωτιστικών σωμάτων, αλλά και τη δημιουργία μίας ενιαίας επιφάνειας που δημιουργεί την αίσθηση ότι ο χώρος είναι μεγαλύτερος. Στις σκάλες τα φωτιστικα τοποθετούντε χωνευτά στον τοίχο. Με τον κρυφό φωτισμό μπορείτε επίσης να τονίσετε κάποια καλαίσθητα σημεία του χώρου σας, όπως είναι για παράδειγμα το τζάκι. Κρυφός φωτισμός τοποθετείται και κάτω απ' τα ντουλάπια της κουζίνας και πέρα από την αισθητική που προσθέτει στο χώρο, μας βοηθάει να δουλεύουμε ευκολότερα στους πάγκους που δεν φωτίζονται αρκετά. Ελάτε στα καταστήματα φωτιστικα Κωστής για να προτείνουμε λύσεις στον φωτισμό του δικού σας χώρου.   

Φωτιστικά εσωτερικού χώρου
Με την πολύχρονη εμπειρία μας στον χώρο των φωτιστικών εσωτερικών χώρων, η εταιρεία φωτιστικα Κωστής σας προσφέρει τα καλύτερα μοντέλα για τη διακόσμηση του χώρου σας, για το σπίτι, το γραφείο και κάθε επαγγελματικό χώρο. Για την κουζίνα σας προτείνουμε κρεμαστα φωτιστικά, φωτιστικα σποτ, ράγες φωτισμού για τα ράφια, spot led, καθώς επίσης και πλαφονιέρες. Για το σαλόνι σας προτείνουμε μοντέρνα φωτιστικα δαπέδου, επιτραπέζια, επιτοίχια, κρεμαστα - πολυελαίους, μονόφωτα, πούφωτα φωτιστικά, διακοσμητικά φωτιστικα, που φωτίζουν απαλά τον χώρο και διαμορφώνουν μία όμορφη ατμόσφαιρα στο σαλόνι σας. Για την κρεβατοκάμαρα, απαραίτητα είναι τα πορτατίφ κομοδίνου, καθώς και τα φωτιστικά οροφής σε ιδιαίτερα σχέδια και χρώματα, για να ταιριάξουν απόλυτα με το στυλ του δωματείου σας. Αλλά και για το παιδικό δωμάτειο διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε σχέδια για τους μικρούς μας φίλους, καθώς και παραδοσιακά φωτιστικα γραφείου. Για το μπάνιο διαθέτουμε, κλασσικές και μοντέρνες απλίκες, επίτοιχα φωτιστικα, spot τοίχου. Επισκευτείτε τα καταστήματα Κωστής για να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία φωτιστικών για τον εσωτερικό σας χώρο.

Ανθρωποκεντρικός φωτισμός
Ο ανθρωποκεντρικός φωτισμός έχει σκοπό να προωθεί την ευεξία του ανθρώπου, την διάθεση του και την υγεία του. Μπορεί ακόμα να βελτιώνει την συγκέντρωση και την αποδοτικότητα του σε χώρους εργασίας ή εκπαιδευτικούς χώρους. Ακόμη μπορεί να υποστηρίξει τον ασθενή κατά την διάρκεια της θεραπευτικής περιόδου στα νοσοκομεία. Ο ανθρωποκεντρικός φωτισμός επεκτείνει σε μεγάλο βαθμό τις εφαρμογές φωτισμού στα νέα φωτιστικα σώματα. Από την απλή ανάγκη για φως , οδηγούμαστε στον φωτισμό που συνδυάζεται με την ψυχολογία, τα συναισθήματα  και την υγεία. Ο νέος αυτός τρόπος φωτισμού δεν είναι γνωστός στους καταναλωτές, ωστόσο η βιομηχανία φωτισμού στρέφεται σταδιακά προς αυτή την κατεύθυνση και η ανάπτυξη της αναμένεται ραγδαία. Λόγω της επανάστασης που συντελέστηκε στην τεχνολογία φωτισμού με την είσοδο των LED, τα οποία άλλαξαν για πάντα τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τον φωτισμό. Η εταιρεία φωτιστικα Κωστής, ενημερώνετε συνεχώς για τις αλλαγές και τις εξελξεις που συμβαίνουν στο χώρο του φωτισμού με στόχο να παρέχει υπέροχα και αποδοτικά φωτιστικα τα οποία προσφέρουν, εκτός από αξιοπιστία και εξοικονόμηση ενέργειας, δυναμικές αλλαγές στην θερμοκρασία χρώματος και στην ένταση φωτισμού.